-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ķirbju kēkss
Kēkss ar īpašām rudens garšām :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g ķirbja
-
200 g rozīņu
-
100 g kaltētu dzērveņu
-
100 g Indijas riekstu
-
3 olas
-
350 g miltu
-
200 g sviesta
-
300 g cukura
-
Vaniļas cukurs
-
1 tējk. kanēļa
-
1 ēd. k. cepamā pulvera
-
Apelsīnu miziņa un sula no viena apelsīna
-
Pūdercukurs
-
Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
80 min.
-
Sviestu nedaudz izkausē. Puto kopā ar cukuru, līdz kļust balta masa.
-
Bļodā sarīve ķirbi. Klāt liek rozīnes, kaltētas dzērvenes, riekstus. Pierīvē aplesīnu miziņu un izspiež sulu,olas. Visu samaisa.
-
Klāt liek saputotu sviestu, pieber kanēli, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
-
Masu liek ieziestā kūkas formā un cep krāsnī 200 grados 60 min.
-
Kēksu atdzesē un griež. Pārkaisa ar pūdercukuru.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs