Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ķirbju kēkss

FOTO: A.J.

Kēkss ar īpašām rudens garšām :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbja
  • 200 g rozīņu
  • 100 g kaltētu dzērveņu
  • 100 g Indijas riekstu
  • 3 olas
  • 350 g miltu
  • 200 g sviesta
  • 300 g cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • Apelsīnu miziņa un sula no viena apelsīna
  • Pūdercukurs
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu nedaudz izkausē. Puto kopā ar cukuru, līdz kļust balta masa.
  2. Bļodā sarīve ķirbi. Klāt liek rozīnes, kaltētas dzērvenes, riekstus. Pierīvē aplesīnu miziņu un izspiež sulu,olas. Visu samaisa.
  3. Klāt liek saputotu sviestu, pieber kanēli, vaniļas cukuru, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi samaisa.
  4. Masu liek ieziestā kūkas formā un cep krāsnī 200 grados 60 min.
  5. Kēksu atdzesē un griež. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Ķirbja krēmzupa ar ingveru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas