Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pildīts, cepts lavašs

FOTO: Baiba Ezergaile

Citāda recepte lavaša izmantošanai. Ciemiņiem noteikti šāda uzkoda patiks :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 4 kantainie lavaši
  • 200 g Holandes siera
  • 200 g šķiņķa
  • 200 g spinātu
  • 2 tomāti
  • 1 ola
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Lavašu sagriež 4 vienādās kantainās daļās.
  2. Uz katras daļas kārto tējkaroti gabaliņos sagrieztu šķiņķi, kā pīrāgu pildījumu.
  3. Siera šķēli, tējkaroti sagrieztus tomātus gabaliņos un tējkaroti sagrieztus, apceptus spinātus (spinātus iepriekš sagriež un liek karstā pannā uz 1 min., pagrozot apcep, lai mīksti).
  4. Tad lavašu kā aploksni aizloka ciet un pārloka .
  5. Apmērcē olā ar nedaudz sāls un karstā pannā apcep 1 min. no katras puses.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Selgas kūciņas

Selgas kūciņas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas