Biezeņzupa no cūku pupām

Sastāvdaļas

  • 4 saujas cūku pupas
  • 2 ēd.k. saldā krējuma
  • ½ glāze ūdens
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari
  • ¼ sīpola
  • Dilles
  • Daiviņa ķiploka šķēle rupjmaizes grauzdiņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupas novāra, noņem miziņu un samaļ. Katliņā uzvāra ūdeni un pieliek samaltās pupas, saldo krējumu, sāli piparus un uzvāra. Pasniedzot pieliek apceptus sīpolus, ķiplokus un rupjmaizes grauzdiņus. Pasniedzot pārkaisa ar dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi