Sēņu maigā zupa

Sastāvdaļas

  • 175 g saldētu jauktu sēņu
  • 1 ēdamk. margarīna vai sviesta
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 -2 pētersīļu saknes
  • 1 ēdamk. kviešu miltu
  • 800 g gaļas buljona (no kubika)
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g saldā krējuma
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes atkausē, notecina un nedaudz sasmalcina. Tad liek zupas katliņā un vāra, līdz iztvaikojis liekais šķidrums un sēnes iegūst krāsu. Notīra burkānus un pētersīļus. Noskalo puravu. Visus dārzeņus sagriež kubikos. Tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina. Pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. Pielej gaļas buljonu un vāra 10- 15 min. Saputo olas dzeltenumu ar saldo krējumu. Noceļ katliņu no plīts un iejauc olas-krējuma maisījumu. Maisījums zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Kad zupa ir iebiezināta, to nedrīkst vairāk vārīt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi