Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sēņu maigā zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 175 g saldētu jauktu sēņu
  • 1 ēdamk. margarīna vai sviesta
  • 2 burkāni
  • 1 puravs
  • 1 -2 pētersīļu saknes
  • 1 ēdamk. kviešu miltu
  • 800 g gaļas buljona (no kubika)
  • 1 olas dzeltenums
  • 100 g saldā krējuma
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes atkausē, notecina un nedaudz sasmalcina. Tad liek zupas katliņā un vāra, līdz iztvaikojis liekais šķidrums un sēnes iegūst krāsu. Notīra burkānus un pētersīļus. Noskalo puravu. Visus dārzeņus sagriež kubikos. Tad tos pievieno sēnēm un nedaudz apbrūnina. Pēc tam pārkaisa miltus un samaisa. Pielej gaļas buljonu un vāra 10- 15 min. Saputo olas dzeltenumu ar saldo krējumu. Noceļ katliņu no plīts un iejauc olas-krējuma maisījumu. Maisījums zupu iebiezina un tā kļūst samtaina. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus. Kad zupa ir iebiezināta, to nedrīkst vairāk vārīt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas