-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Kabaču lečo ar papriku
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 sarkanās paprikas
-
4 kg kabaču
-
100 g ķiploku
-
1 kg tomātu mērces
-
1 glāze olīveļļaa
-
4 ēd. k. sāls
-
1 glāze cukura
-
5 ēd. k. etiķa 9%
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Papriku un kabačus nomazgā un sagriež nelielos kubiņos.
-
Liek visu katliņā. Pierīvē ķiploku, pieliek garšvielas, tomātu mērci un olīveļļu.
-
Liek uz plīts un sautē uz lēnas uguns līdz kabači ir mīksti.
-
Pielej klāt etiķi. Visu kārtīgi samaisa.
-
Lečo kārto iepriekš sterelizētās burkās, uzliek vākus. Burkas apgāž otrādi un atstāj atdzist. Liek pagrabā līdz ziemai.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs