Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kabaču lečo ar papriku

Kabaču lečo ar papriku

FOTO: A.J.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 sarkanās paprikas
  • 4 kg kabaču
  • 100 g ķiploku
  • 1 kg tomātu mērces
  • 1 glāze olīveļļaa
  • 4 ēd. k. sāls
  • 1 glāze cukura
  • 5 ēd. k. etiķa 9%
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Papriku un kabačus nomazgā un sagriež nelielos kubiņos.
  2. Liek visu katliņā. Pierīvē ķiploku, pieliek garšvielas, tomātu mērci un olīveļļu.
  3. Liek uz plīts un sautē uz lēnas uguns līdz kabači ir mīksti.
  4. Pielej klāt etiķi. Visu kārtīgi samaisa.
  5. Lečo kārto iepriekš sterelizētās burkās, uzliek vākus. Burkas apgāž otrādi un atstāj atdzist. Liek pagrabā līdz ziemai.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas