Mazsālīti gurķi

Pagatavo un nākošajā dienā var ēst.

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķu
  • 5 l ūdens
  • 8 daiviņas ķiploku
  • 150 g sāls
  • 2 ēd. k. cukura
  • 200 g diļļu kāta
  • 20 g kaltētu vai svaigu diļļu

Pagatavošana

50 min.
  1. Katliņā lej ūdeni ar sāli un cukuru. Liek vārities.
  2. Mazgā gurķus, griež nost galiņus. Liek lielā bļodā.
  3. Klāt liek diļļu kātus, un sagrieztus ķiplokus. Pieber dilles.
  4. Verdošu ūdeni lejam pāri gurķiem.
  5. Atstāj uz diennakti lai atdziest un ievelkas.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi