Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Mazsālīti gurķi

Mazsālīti gurķi
Pagatavo un nākošajā dienā var ēst.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķu
  • 5 l ūdens
  • 8 daiviņas ķiploku
  • 150 g sāls
  • 2 ēd. k. cukura
  • 200 g diļļu kāta
  • 20 g kaltētu vai svaigu diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Katliņā lej ūdeni ar sāli un cukuru. Liek vārities.
  2. Mazgā gurķus, griež nost galiņus. Liek lielā bļodā.
  3. Klāt liek diļļu kātus, un sagrieztus ķiplokus. Pieber dilles.
  4. Verdošu ūdeni lejam pāri gurķiem.
  5. Atstāj uz diennakti lai atdziest un ievelkas.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Konservējumi

Jaunākās receptes