Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Mazsālīti gurķi

Mazsālīti gurķi

FOTO: A.J.

Pagatavo un nākošajā dienā var ēst.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kg gurķu
  • 5 l ūdens
  • 8 daiviņas ķiploku
  • 150 g sāls
  • 2 ēd. k. cukura
  • 200 g diļļu kāta
  • 20 g kaltētu vai svaigu diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Katliņā lej ūdeni ar sāli un cukuru. Liek vārities.
  2. Mazgā gurķus, griež nost galiņus. Liek lielā bļodā.
  3. Klāt liek diļļu kātus, un sagrieztus ķiplokus. Pieber dilles.
  4. Verdošu ūdeni lejam pāri gurķiem.
  5. Atstāj uz diennakti lai atdziest un ievelkas.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lāčuka maizes zupa ar putukrējumu

Lāčuka maizes zupa ar putukrējumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas