-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ābolu - Čedaras siera drumstalkūkas
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paldies, Electorlux par recepti.
Gatavojot, Electrolux iesaka izmantot cepeškrāsni ar tvaika funkciju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Mīkla - vari izvēlēties, kāda labāk garšo - iesakām rauga mīklu
-
140 ml rīvēta Čedaras siera
-
5 nomizoti āboli, sagriezti šķēlītēs
-
100 ml cukura
-
150 ml miltu
-
1 tējk. kanēļa
-
1 /2 tējk. muskatrieksta
-
100 ml auzu pārslas
-
100 ml brūnā cukura
-
50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
-
Īpašā ūdenim paredzētā tvertnē ielej ūdeni tvaikam.
-
Izrullē mīklu un vienmērīgi ieklāj to pīrāga traukā.
-
Sajauc kopā cukuru, 50 ml miltu, kanēli, muskatriekstu un labi samaisi; Pievieno klāt ābolus un pārklāj visu pāri mīklai.
-
Sajauc kopā auzu pārslas, brūno cukuru, pāri palikušos miltus un sviestu, līdz izveidojas drumstalas.
-
Iemaisa iekšā sieru un vienmērīgi pārkaisa pāri āboliem.
-
Cep 50 minūtes vai arī līdz kūka kļūst zeltaini brūna.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs