Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābolu - Čedaras siera drumstalkūkas

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, Electorlux par recepti.

Gatavojot, Electrolux iesaka izmantot cepeškrāsni ar tvaika funkciju.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīkla - vari izvēlēties, kāda labāk garšo - iesakām rauga mīklu
  • 140 ml rīvēta Čedaras siera
  • 5 nomizoti āboli, sagriezti šķēlītēs
  • 100 ml cukura
  • 150 ml miltu
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 /2 tējk. muskatrieksta
  • 100 ml auzu pārslas
  • 100 ml brūnā cukura
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  2. Īpašā ūdenim paredzētā tvertnē ielej ūdeni tvaikam.
  3. Izrullē mīklu un vienmērīgi ieklāj to pīrāga traukā.
  4. Sajauc kopā cukuru, 50 ml miltu, kanēli, muskatriekstu un labi samaisi; Pievieno klāt ābolus un pārklāj visu pāri mīklai.
  5. Sajauc kopā auzu pārslas, brūno cukuru, pāri palikušos miltus un sviestu, līdz izveidojas drumstalas.
  6. Iemaisa iekšā sieru un vienmērīgi pārkaisa pāri āboliem.
  7. Cep 50 minūtes vai arī līdz kūka kļūst zeltaini brūna.
    Cep 50 minūtes vai arī līdz kūka kļūst zeltaini brūna.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Avokado bekona kažociņā

Avokado bekona kažociņā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA