Sākums > Receptes > Zupas

Skolēna saulainā vakariņu biezzupa

2016. gada 16. septembris
Foto: Topi Vesels
Recepte tapusi sadarbībā ar Philips īpaši veselīgo sulu spiedi HR1897/30!
Pagatavošana
50 min
1. Vok pannā uzkarsē taukvielas, ber garšaugu maisījumu, mazliet apcep, pievieno ķiplokus, batātes gabaliņus un burkānus, sāli, kārtīgi izmaisa uzliek vāku un uz mazas liesmas sautē apmēram 15 minūtes, vai līdz dārzeņi mīksti.
Foto: Topi Vesels
2. Kad dārzeņi izsautējušies, tos liek blendera krūzē, pievieno ķirbju vai burkānu sulu un blendē līdz vienmērīgai masai.
3. Lej zupas šķīvjos, nogarnē ar ķiploku eļļu un kaltētu rozmarīnu un pasniedz kopā ar “Dārzeņu krekeriem”.
4. Piezīmes:
5. Zupai var pievienot vairāk sulas, ja nepieciešama šķidrāka konsistence, taču pievienojot mazāk sulas, iegūsiet sātīgu un gardu batāšu biezeni. Vislabāk zupa garšo, ja izmanto burkānu un ķirbju sulu.
6. Labu apetīti!
Uz augšu