Vok pannā uzkarsē taukvielas, ber garšaugu maisījumu, mazliet apcep, pievieno ķiplokus, batātes gabaliņus un burkānus, sāli, kārtīgi izmaisa uzliek vāku un uz mazas liesmas sautē apmēram 15 minūtes, vai līdz dārzeņi mīksti.
Kad dārzeņi izsautējušies, tos liek blendera krūzē, pievieno ķirbju vai burkānu sulu un blendē līdz vienmērīgai masai.
Lej zupas šķīvjos, nogarnē ar ķiploku eļļu un kaltētu rozmarīnu un pasniedz kopā ar “Dārzeņu krekeriem”.
Piezīmes:
Zupai var pievienot vairāk sulas, ja nepieciešama šķidrāka konsistence, taču pievienojot mazāk sulas, iegūsiet sātīgu un gardu batāšu biezeni. Vislabāk zupa garšo, ja izmanto burkānu un ķirbju sulu.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri