Sākums > Receptes > Brokastis

Skolēna brokastis - ābolu / auzu mikslis

2016. gada 16. septembris
Foto: Topi Vesels
Recepte tapusi sadarbībā ar Philips īpaši veselīgo sulu spiedi HR1897/30!
Pagatavošana
700 min
1. Auzu pārslas ar ābolu sulu, mandeļu sviestu un medu kārtīgi samaisa kopā, slēgtā traukā atstāj uz nakti ledusskapī ievilkties.
Foto: Topi Vesels
2. Izspaidas var pārliet ar citrona sulu un medu un pievienot nākošā rītā vai iemaisīt auzu pārslu masā uzreiz.
3. No rīta sarīvē ābolu, un veido kārtas ar rīvēto ābolu un izmērcētām auzu pārslām- burciņā, glāzē vai bļodiņā pēc izvēles.
4. Nogarnē ar sakapātām mandelēm!
Foto: Topi Vesels
5. Labu apetīti!
Uz augšu