Burkānu- zirnīšu sautējums ar vistu

Ērti pagatavojams ēdiens, izmantojot tikai pannu. Tamdēļ, ka nedaudz sautētas, visas satāvdālas ļoti mīkstas.

Sastāvdaļas

  • 7 burkāni
  • 200 g zaļo zirnīšu (svaigi vai saldēti)
  • 3 atkauloti vistu šķiņķīši
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. miltu
  • 100 ml ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēts ķiploks
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja zirnīši saldēti, tad atlaidina.
  2. Notīra burkānus, sagriež nelielos gabalos.
  3. Uzkarsē pannā eļļu, burkānus un zirnīšus liek cepties.
  4. Kad apcepušies (apm., 10 min), tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu vistu. Pievieno garšvielas, cep vēl, apm., 5 minūtes.
  5. Tad pievieno ūdeni, sautē, apm., 10 minūtes.
  6. Traukā sajauc saldo krējumu ar skābo krējumu un miltiem, visu pievieno pannas saturam. Ja mērce par daudz sabiezē, var pievienot nedaudz piena.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi