Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Burkānu- zirnīšu sautējums ar vistu

Burkānu- zirnīšu sautējums ar vistu

FOTO: Diana Sidorova

Ērti pagatavojams ēdiens, izmantojot tikai pannu. Tamdēļ, ka nedaudz sautētas, visas satāvdālas ļoti mīkstas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 7 burkāni
  • 200 g zaļo zirnīšu (svaigi vai saldēti)
  • 3 atkauloti vistu šķiņķīši
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 ēd. k. miltu
  • 100 ml ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēts ķiploks
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja zirnīši saldēti, tad atlaidina.
  2. Notīra burkānus, sagriež nelielos gabalos.
  3. Uzkarsē pannā eļļu, burkānus un zirnīšus liek cepties.
  4. Kad apcepušies (apm., 10 min), tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu vistu. Pievieno garšvielas, cep vēl, apm., 5 minūtes.
  5. Tad pievieno ūdeni, sautē, apm., 10 minūtes.
  6. Traukā sajauc saldo krējumu ar skābo krējumu un miltiem, visu pievieno pannas saturam. Ja mērce par daudz sabiezē, var pievienot nedaudz piena.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas