Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Burkānu- zirnīšu sautējums ar vistu

2016. gada 8. septembris
Foto: Diana Sidorova
Ērti pagatavojams ēdiens, izmantojot tikai pannu. Tamdēļ, ka nedaudz sautētas, visas satāvdālas ļoti mīkstas.
Pagatavošana
40 min
1. Ja zirnīši saldēti, tad atlaidina.
2. Notīra burkānus, sagriež nelielos gabalos.
3. Uzkarsē pannā eļļu, burkānus un zirnīšus liek cepties.
4. Kad apcepušies (apm., 10 min), tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu vistu. Pievieno garšvielas, cep vēl, apm., 5 minūtes.
5. Tad pievieno ūdeni, sautē, apm., 10 minūtes.
6. Traukā sajauc saldo krējumu ar skābo krējumu un miltiem, visu pievieno pannas saturam. Ja mērce par daudz sabiezē, var pievienot nedaudz piena.
7. Labu apetīti!
Uz augšu