Kartupeļu pīrāgs - ātri, lēti, sātīgi

Sastāvdaļas

  • 6 vārīti kartupeļi
  • 6 olas
  • 2 ēd.k. eļļas
  • T.k. rīvmaizes
  • 8 sīpoli
  • 4 šķēles žāvēta lauku speķa
  • 100 gr. Krieviejas siera
  • ½ glāze saldā krējuma
  • Muskatrieksts pēc garšas
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vārītus kartupeļus samaļ, pievieno 2 olas, sāli, muskatriekstus. Kartupeļu masu samaisa un liek veidnē, kas ieziesta ar eļļu un izkaisīta ar rīvmaizi. Pildījumam apcep ripās sagrieztus sīpolus, līdz tie kļūst gaiši zeltaini. Apcep žāvēto speķi un visu liek uz kartupeļu masas. Sakuļ olas, pievieno saldo krējumu, sieru un pārlej kārtojumam. Cep krāsnī, kamēr kraukšķīgi zeltains.

Komentāri

Dana 2012. gada 14. septembris 04:53
Hmmm, doma ir pagatavot pēc šīs receptes, taču diemžēl neredzu ne kādos grādos ir jācep cepeškrāsnī, ne cik ilgi!? Uzmini nu? Laikam jau kā parasti uz kādiem 180 un kādas 20 min, ne?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi