Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Gurķu lečo

FOTO: Depositphotos

Ierasto lečo papildini ar gurķiem :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg gurķu
  • 200 g paprikas (var likt vairāk)
  • 1 galviņa ķiploka
  • 0.5 tomātu mērces
  • 100 g eļļas
  • 100 g ūdens - var nelikt, jo no gurķiem veidojas šķidrums
  • 4 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. sāls
  • 1 ēd. k. etiķa esences
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Nomizo gurķus. Sarīvē vai sašķērē dārzeņus.
  2. Izspiež ķiplokus caur ķiploku spiedi vai sasmalcina ar nazi.
  3. Katlā liek ūdeni + tomātu mērci, sāk sildīt.
  4. Klāt pievieno pārējās garšvielas.
  5. Beigās pievieno dārzeņus un vāra 5 - 7 minūtes. Nevajag pasterizēt.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas