Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptie drāzeņi ar ķiplokaino Ciabatu

Ceptie drāzeņi ar ķiplokaino Ciabatu

FOTO: L.D.

Baigais slinkums? Gaļa jau apriebusies? Visvienkāršāk ir samest visu cepenē un voulā gotovs!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Drāzeņiem:
  • 5 jaunie kartupeļi
  • 4 jaunās bietes
  • 1 sīpols
  • Mazie burkāniņi
  • Var droši izmatot arī
  • 1 paprika
  • 1 cukini
  • 1 brokolis
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēts baziliks
  • Garšviela "Monreāls"
  • Garšviela "Čurkstošā forele"
  • Ču ču olīveļļa
  • Ciabatai:
  • Tumšā ciabata (mīksta, svaiga)
  • 4 daiviņas ķiploka (man jau - asāk jo labāk)
  • Laba olīveļļa, kas nav rūgta
  • Kaltēts baziliks
  • Balzamiko (parastais, šķidrais)
  • Sāls (ja prasās)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņus nomazgā, notīra, sagriež palielākos gabalos, samet visu bļodā, kur pieber visas garšvielas un eļļu – samaisa un met cepenē cepties. Brokoļus pievieno pašās beigās (savādāk sadegs, tos tik uzsildīt vajag).
    Dārzeņus nomazgā, notīra, sagriež palielākos gabalos, samet...

    FOTO: L.D.

  2. Un tagad mana mīļākā ēdiena detaļa – Ķiplokainā Ciabata.
  3. Paņem bļodiņu, ar ķiploku spiedi saspiež ķiplokus, pielej labi daudz eļļu (būs kā mērcīte), pēc garšas balzamiko un pieber sāli/baziliku).
  4. Maizīti sagriež 2 cm biezās šķēlēs (apslaka mazliet ar ūdeni), kad drāzeņi izcepušies mīksti, ieliek uz 5 min. sasildīties :)
  5. Visu smuki uz šķīvjiem, ēdot maizīti mērcē ķiploku mērcītē un piekod drāzeņus :)
  6. Voula vakarinas gatavas :)
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas