Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolkūka ar bezē

Ābolkūka ar bezē

FOTO: Gunta Adamoviča

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 200 g margarīna
  • 3 olas
  • 1.5 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 6 vidēji āboli
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Naža gals sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Mīkstam margarīnam pievieno pusglāzi cukura, 1 paciņu vaniļas cukuru, naža galu sodas un 3 olas dzeltenumus- visu samīca.
  2. Pusi mīklas ieliek saldētavā un otru pusi izveltnē uz cepampapīra un ieklāj tortes veidnes apakšā.
  3. Atlikušajiem olu baltumiem pieliek 1 glāzi cukura un saputo stingrās putās.
  4. Tad nomizo ābolus un izņem serdes. Ābolus sarīvē uz rupjas rīves un pārkaisa mīklai.
  5. Tad pārliek ar olbaltumu masu.
  6. Izņem no saldētavas otru mīklas daļu un uz rupjas rīves pārrrīvē pāri mīklu olbaltumam.
    Izņem no saldētavas otru mīklas daļu un uz rupjas rīves pārr...

    FOTO: Gunta Adamoviča

  7. Cep sākumā uz 180 grādiem un beigās uz 200, kādu pusstundu apmēram.
    Cep sākumā uz 180 grādiem un beigās uz 200, kādu pusstundu a...

    FOTO: Gunta Adamoviča

  8. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas