Kartupeļu-gaļas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Liellopa gaļa
  • Majonēze
  • Tomāti
  • Garšvielas

Pagatavošana

70 min.
  1. Novaara kartupeļus ar visu mizu, vienlaikus vārot gaļiņu. Kad kartupeļi atdzisuši, uz rupjas rīves sarīvē, bet atdzisušo gaļu samaļ gaļas mašīnā. Pannā liek pusi no sarīvētajiem kartupeļiem, pārlej ar majonēzi (nedaud), virs tā liek samalto gaļu, un tad atkal nākamajā kārtā liek kartupeļus, kuriem pa virsu uzlej majonēzi, sagrieztus tomātus. Cep apttuveni minūtes 20-30, protams, pirms visa pagatavošanas jāieeļļo panna:)) Ļoti lēts un garšīgs paēdiens!

Komentāri

Guna 2009. gada 11. decembris 11:43
Cūkgaļu var izmantot?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni