Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

Sastāvdaļas

20 porcijas
  • 250 g kārtainās bezrauga mīklas
  • 100 g rīvēta Parmezāna
  • 100 g vītinātas gaļas
  • Baziliks

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Mīklu izrullē, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāj visas mīklas platumā, pārkaisa ar rīvētu Parmezānu.
  3. Mīklu sarullē trubiņā un ar asu nazi sagriež, apm., 1 cm biezās šķēlēs.
  4. Cepumus kārto uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cep cepeškrāsnī, apm., 20 min.
  5. Cepumus atdzesē un pasniedz.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi