Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

Sāļie cepumi ar vītinātu gaļu

FOTO: Bonappetit.lv

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

20
porcijas
  • 250 g kārtainās bezrauga mīklas
  • 100 g rīvēta Parmezāna
  • 100 g vītinātas gaļas
  • Baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Mīklu izrullē, bet ne pārāk plāni. Gaļu un bazilika lapiņas vienmērīgi izklāj visas mīklas platumā, pārkaisa ar rīvētu Parmezānu.
  3. Mīklu sarullē trubiņā un ar asu nazi sagriež, apm., 1 cm biezās šķēlēs.
  4. Cepumus kārto uz iepriekš izklātas ar cepamo papīru cepešpannas, bet ne pārāk tuvu vienu otram. Cep cepeškrāsnī, apm., 20 min.
  5. Cepumus atdzesē un pasniedz.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas