Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marināde ceptām zivīm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g sīpolu
  • 30 g pētersiļu sakņu
  • 80 g šmpinjonu
  • 200 g eļļas
  • 60 g etiķa
  • 200 g baltvīna
  • 250 g buljona
  • Sāls
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus sagriež ripiņās, pētersilūs sasmalcina, sēnes sagrie šķēlītēs. Visu sautē eļļā uz lēnas uguns, pievieno buljonu, baltvīnu, etiķi, sāli, cukuru. Vāra apm. 20 min. Ar šo marinādi pārlej zivis.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas