Marināde ceptām zivīm

Sastāvdaļas

  • 200 g sīpolu
  • 30 g pētersiļu sakņu
  • 80 g šmpinjonu
  • 200 g eļļas
  • 60 g etiķa
  • 200 g baltvīna
  • 250 g buljona
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolus sagriež ripiņās, pētersilūs sasmalcina, sēnes sagrie šķēlītēs. Visu sautē eļļā uz lēnas uguns, pievieno buljonu, baltvīnu, etiķi, sāli, cukuru. Vāra apm. 20 min. Ar šo marinādi pārlej zivis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi