4. Sagriež ķīnas kāpostu un liek ledus ūdenī, tad nosusina un kārto uz šķīvja.
5. Tīģergarnelēm noņem galvu, kājas un čaulu līdz astei. Nogriež aso astes daļu augšpusē, izgriež astei trīstūra formu. Tad ar kociņu iedur mugurā un izvelk, manuprāt, zarnas (to tumšo diedziņu, kurš bojā garšu).
6. Izmērcē ūdenī ar cieti un tad noskalo.
7. Tīģergarnelēs iegriež diagonālas svītriņas, ne pārāk dziļi un ne pārāk maz. Apber ar sāli un pipariem.
8. Tīģergarneles apviļā miltos, tad olā, kura sakulta ar ūdeni un sāli, tad rīvmaizē. Liek karstā eļļā vārīties, līdz ķļūst brūnas. Nosusina.