Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļas tortilja

Vistas gaļas tortilja

FOTO: Inga Gotfrida

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ir dienas, kad gribās ko sātīgu, bet tajā pašā - laikā viegli un ātri pagatavojamu. Šī ir mana versija par vistas tortiljām. Gatavošana var būt ideāls laika pavadīšanas veids arī ģimenē, katrs piedalās sastāvdaļu sagriešanā un pusdienas gatavas :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 iepakojums (6 gab.) tortilju
  • 400 g vistas filejas
  • 400 g šampinjoni
  • 400 g siera
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 1 cukīni
  • Sāls
  • Karijs
  • Pipari
  • Paprikas pulveris
  • Olīveļļa
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež sastāvdaļas (vistu, šampinjonus, cukīnī, papriku, tomātus) vidēji lielos gabalos. Sarīvē sieru. Sastāvdaļu daudzumu var variēt, kas garšo labāk, to var likt vairāk :)
  2. Uz pannas apcep vistu, līdz tās sāk apbrūnēt.
    Uz pannas apcep vistu, līdz tās sāk apbrūnēt.

    FOTO: Inga Gotfrida

  3. Tad pievieno šampinjonus.
    Tad pievieno šampinjonus.

    FOTO: Inga Gotfrida

  4. Kad šampinjoni sāk palikt mīksti un iegūst brūnganu nokrāsu, pieliekam papriku un cukīnī.
    Kad šampinjoni sāk palikt mīksti un iegūst brūnganu nokrāsu,...

    FOTO: Inga Gotfrida

  5. Cep, līdz visas sastāvdaļas palikušas mīkstas.
    Cep, līdz visas sastāvdaļas palikušas mīkstas.

    FOTO: Inga Gotfrida

  6. Pievieno tomātus un garšvielas, daudzums pēc individuālajām vēlmēm, turpina vēl pāris minūtes cept. Tad noņem no uguns un atstāj, lai pāris minūtes padziest.
    Pievieno tomātus un garšvielas, daudzums  pēc individuālajām...

    FOTO: Inga Gotfrida

  7. Kamēr pildījums dziest, ieslēdz cepeškrāsni uz aptuveni 180 grādiem. Kad krāsns uzsilusi, ņem tortiljas un pilda ar pildījumu, pa virsu uzberot mazliet siera.
    Kamēr pildījums dziest, ieslēdz cepeškrāsni uz aptuveni 180...

    FOTO: Inga Gotfrida

  8. Šādi sapilda visas tortiļas, kārto uz plāts un finālā uzber uz tām pārpalikušo sieru. Liek cepties aptuveni 15 minūtes.
    Šādi sapilda visas tortiļas, kārto uz plāts un finālā uzber...

    FOTO: Inga Gotfrida

  9. Cep tik ilgi, lai siers izkūst. Kā arī jāvēro, lai tortiljas maliņas paliek viegli brūnas, jāuzmanās tās pārāk nesadedzināt.
    Cep tik ilgi, lai siers izkūst. Kā arī jāvēro, lai tortiljas...

    FOTO: Inga Gotfrida

  10. Pasniedz uzreiz pēc izņemšanas no cepeškrāsns, lai tortilja būtu vēl silta. Pasniedz ar krējumu un pārkaisītiem zaļumiem pēc pašu izvēles (asumiņam var dekorēt arī ar halapenjo).
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas