Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķiršu ātrais "Napoleons"

Ķiršu ātrais "Napoleons"

FOTO: Aniii7

Nu ļoti garšīga kūka. Galvenais ātri un vienkārši pagatavojama.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 4 kārtainās mīklas plāksnes
  • 300 ml saldā krējuma
  • 5 ēd. k. kokosriekstu skaidiņu
  • 4 ēd. k. cukura
  • Ķiršu kompota odziņas
  • Kokosriekstu esence (daži pilieni)
  • Vaniļas ekstrakts vai vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gatavo kārtas:
  2. Ņem 4 kārtainās mīklas plāksnes, uz pirmās liek 3 rindās ķiršu kompota odziņas. Ar otro pārklāj pāri un aiztaisa ciet, veido kā lielu bulciņu, pa vidu starp rindām mīklu arī saspiež, veidojas trīs rievas. Veido 2 šādas "bulciņas".
  3. Liek cepties uz 20 - 30 min. 200 grādos.
  4. Liek ledusskapī dzesēties.
  5. Gatavo krēmu:
  6. Vispirms samaļ kokosriekstu skaidiņas smalkāk, var arī nemalt.
  7. Saldajam krējumam pievieno 4 ēd. k. cukura, vaniļas ekstrakta un pāris pilienus kokosriekstu esences. Visu ar mikseri saputo, līdz veidojas biezs krēms.
  8. Kad krēms gatavs, pievieno kokosriekstu skaidiņas, saputo vai samaisa.
  9. Pildīšana:
  10. Atdzisušās plāksnes smērē ar krēmu un veido kūku - viena "bulciņa", krēms, tad otra "bulciņa", tad krēms pa virsu un arī visapkārt.
  11. Var uzrīvēt piena šokolādi un dekorēt ar ķiršu odziņām.
  12. Var ievietot ledusskapī uz 1 stundu, jo ievelkās un ir vēl garšīgāka.
  13. Nu ļoti garšīgi, mēli var nokost.
  14. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas