Nu ļoti garšīga kūka. Galvenais ātri un vienkārši pagatavojama.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
8
porcijas
4kārtainās mīklas plāksnes
300ml saldā krējuma
5ēd. k. kokosriekstu skaidiņu
4ēd. k. cukura
Ķiršu kompota odziņas
Kokosriekstu esence (daži pilieni)
Vaniļas ekstrakts vai vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Gatavo kārtas:
Ņem 4 kārtainās mīklas plāksnes, uz pirmās liek 3 rindās ķiršu kompota odziņas. Ar otro pārklāj pāri un aiztaisa ciet, veido kā lielu bulciņu, pa vidu starp rindām mīklu arī saspiež, veidojas trīs rievas. Veido 2 šādas "bulciņas".
Liek cepties uz 20 - 30 min. 200 grādos.
Liek ledusskapī dzesēties.
Gatavo krēmu:
Vispirms samaļ kokosriekstu skaidiņas smalkāk, var arī nemalt.
Saldajam krējumam pievieno 4 ēd. k. cukura, vaniļas ekstrakta un pāris pilienus kokosriekstu esences. Visu ar mikseri saputo, līdz veidojas biezs krēms.
Kad krēms gatavs, pievieno kokosriekstu skaidiņas, saputo vai samaisa.
Pildīšana:
Atdzisušās plāksnes smērē ar krēmu un veido kūku - viena "bulciņa", krēms, tad otra "bulciņa", tad krēms pa virsu un arī visapkārt.
Var uzrīvēt piena šokolādi un dekorēt ar ķiršu odziņām.
Var ievietot ledusskapī uz 1 stundu, jo ievelkās un ir vēl garšīgāka.