Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ķiršu ātrais "Napoleons"

Ķiršu ātrais "Napoleons"

FOTO: Aniii7

Nu ļoti garšīga kūka. Galvenais ātri un vienkārši pagatavojama.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 4 kārtainās mīklas plāksnes
  • 300 ml saldā krējuma
  • 5 ēd. k. kokosriekstu skaidiņu
  • 4 ēd. k. cukura
  • Ķiršu kompota odziņas
  • Kokosriekstu esence (daži pilieni)
  • Vaniļas ekstrakts vai vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gatavo kārtas:
  2. Ņem 4 kārtainās mīklas plāksnes, uz pirmās liek 3 rindās ķiršu kompota odziņas. Ar otro pārklāj pāri un aiztaisa ciet, veido kā lielu bulciņu, pa vidu starp rindām mīklu arī saspiež, veidojas trīs rievas. Veido 2 šādas "bulciņas".
  3. Liek cepties uz 20 - 30 min. 200 grādos.
  4. Liek ledusskapī dzesēties.
  5. Gatavo krēmu:
  6. Vispirms samaļ kokosriekstu skaidiņas smalkāk, var arī nemalt.
  7. Saldajam krējumam pievieno 4 ēd. k. cukura, vaniļas ekstrakta un pāris pilienus kokosriekstu esences. Visu ar mikseri saputo, līdz veidojas biezs krēms.
  8. Kad krēms gatavs, pievieno kokosriekstu skaidiņas, saputo vai samaisa.
  9. Pildīšana:
  10. Atdzisušās plāksnes smērē ar krēmu un veido kūku - viena "bulciņa", krēms, tad otra "bulciņa", tad krēms pa virsu un arī visapkārt.
  11. Var uzrīvēt piena šokolādi un dekorēt ar ķiršu odziņām.
  12. Var ievietot ledusskapī uz 1 stundu, jo ievelkās un ir vēl garšīgāka.
  13. Nu ļoti garšīgi, mēli var nokost.
  14. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas