Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kraukšķīgie zivju tako ar gvakamoli

Kraukšķīgie zivju tako ar gvakamoli

FOTO: Santa Maria

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g mencas vai citas baltās zivs
  • 1 paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma vistas gaļas panēšanai (lieliski piemērots arī zivīm)
  • 1 iepakojums Santa Maria mīksto tortiļu
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Mango gvakamolei:
  • 1 paciņa Santa Maria gvakamoles garšvielu maisījuma
  • 2 avokado
  • 1 /2 mango
  • Salātu lapas
  • Pasniegšanai:
  • Laima daiviņas
  • Saulespuķu sēklas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 225 °C.
  2. Sagriež zivi 3 cm kubiņos un ievieto bļodā. Pievieno eļļu un garšvielu maisījumu. Labi samaisa.
  3. Izklāj zivs gabaliņus uz plāts vai ieliek karstumizturīgā traukā un cep apmēram 7 minūtes. Zivs gabaliņi ir gatavi, kad tie brūni un kraukšķīgi.
  4. Gatava mango gvakamoli. Sagriež mango kubveida gabaliņos.
  5. Saspiež avokado un samaisa ar garšvielu maisījumu.
  6. Iemaisa mango kubiņus pikantajā avokado biezenī.
  7. Sasilda tortiljas, vēlams grila pannā, lai iegūtu svītras labākam izskatam.
  8. Piepilda maizi ar zivi un gvakamoli. Papildina ar diedzētām saulespuķu sēklām un laima sulu.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas