Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kraukšķīgie zivju tako ar gvakamoli

2016. gada 31. marts
Foto: Santa Maria
Pagatavošana
20 min
1. Uzkarsē krāsni līdz 225 °C.
2. Sagriež zivi 3 cm kubiņos un ievieto bļodā. Pievieno eļļu un garšvielu maisījumu. Labi samaisa.
3. Izklāj zivs gabaliņus uz plāts vai ieliek karstumizturīgā traukā un cep apmēram 7 minūtes. Zivs gabaliņi ir gatavi, kad tie brūni un kraukšķīgi.
4. Gatava mango gvakamoli. Sagriež mango kubveida gabaliņos.
5. Saspiež avokado un samaisa ar garšvielu maisījumu.
6. Iemaisa mango kubiņus pikantajā avokado biezenī.
7. Sasilda tortiljas, vēlams grila pannā, lai iegūtu svītras labākam izskatam.
8. Piepilda maizi ar zivi un gvakamoli. Papildina ar diedzētām saulespuķu sēklām un laima sulu.
9. Labu apetīti!
Uz augšu