Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Tvaicēti pavasara dārzeņi ar vistas krūtiņu un zaļo lēcu un garšaugu mērci

Tvaicēti pavasara dārzeņi ar vistas krūtiņu un zaļo lēcu un garšaugu mērci

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 vistas šķiņķīši (bez kaula)
  • 4 mazi burkāni
  • 4 sparģeļi
  • 2 mazi cukīni
  • 1 sauja franču pupiņas
  • Mērcei
  • 1 sauja spinātu
  • 4 ēd. k. novārītu zaļo lēcu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. balzāmetiķa
  • 1 tējk. sakapātu pētersīļu
  • Vītināti tomāti - nedaudz
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tvaicējamā katlā ieliek sarullētus vistas šķiņķīšus un tvaicē ~20 min.
  2. Kad vista tvaicējusies ~10 min., pievieno dārzeņus pie vistas un turpina tvaicēt.
  3. Mērces pagatavošanai katlā uzsilda olīveļļu ar etiķi, pievieno lēcas, zaļumus, sakapātus vītinātos tomātus, rūpīgi visu samaisa.
  4. Uz šķīvja liek pusi cukini, burkānu, sparģeli, pupiņas. Blakus kārto lēcas ar piedevām, pa virsu tām liek vistas šķiņķīti.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiploku ziedu pesto

Ķiploku ziedu pesto

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas