Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tvaicēti pavasara dārzeņi ar vistas krūtiņu un zaļo lēcu un garšaugu mērci

2016. gada 30. marts
Foto: Receptes.lv
Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”
Pagatavošana
30 min
1. Tvaicējamā katlā ieliek sarullētus vistas šķiņķīšus un tvaicē ~20 min.
2. Kad vista tvaicējusies ~10 min., pievieno dārzeņus pie vistas un turpina tvaicēt.
3. Mērces pagatavošanai katlā uzsilda olīveļļu ar etiķi, pievieno lēcas, zaļumus, sakapātus vītinātos tomātus, rūpīgi visu samaisa.
4. Uz šķīvja liek pusi cukini, burkānu, sparģeli, pupiņas. Blakus kārto lēcas ar piedevām, pa virsu tām liek vistas šķiņķīti.
5. Labu apetīti!
Uz augšu