Tvaicēti pavasara dārzeņi ar vistas krūtiņu un zaļo lēcu un garšaugu mērci

Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 vistas šķiņķīši (bez kaula)
  • 4 mazi burkāni
  • 4 sparģeļi
  • 2 mazi cukīni
  • 1 sauja franču pupiņas
  • Mērcei
  • 1 sauja spinātu
  • 4 ēd. k. novārītu zaļo lēcu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. balzāmetiķa
  • 1 tējk. sakapātu pētersīļu
  • Vītināti tomāti - nedaudz

Pagatavošana

30 min.
  1. Tvaicējamā katlā ieliek sarullētus vistas šķiņķīšus un tvaicē ~20 min.
  2. Kad vista tvaicējusies ~10 min., pievieno dārzeņus pie vistas un turpina tvaicēt.
  3. Mērces pagatavošanai katlā uzsilda olīveļļu ar etiķi, pievieno lēcas, zaļumus, sakapātus vītinātos tomātus, rūpīgi visu samaisa.
  4. Uz šķīvja liek pusi cukini, burkānu, sparģeli, pupiņas. Blakus kārto lēcas ar piedevām, pa virsu tām liek vistas šķiņķīti.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi