-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Sparģeļu un spinātu krēmzupa ar diedzētiem graudiem un Mocarellas sieru
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 bunte sparģeļu
-
4 saujas spinātu
-
1 šalotes sīpols
-
200 ml dārzeņu buljona
-
200 ml piena
-
50 g baltvīna
-
2 ēd. k. olīveļļas
-
4 tējk. diedzēti graudi
-
12 Mocarellas siera bumbiņas (mazās)
-
Muskatrieksts
-
Sāls - naža gals
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Katlā ar olīveļļu ieliek mazos gabalos sagrieztu Šaloti un sparģeļus. Dārzeņus sutina dažas minūtes, pievieno baltvīnu un novāra pusi.
-
Pievieno spinātus, minūti sautē, tad pievieno buljonu, pienu, muskatriekstu, sāli un vāra 10 min.
-
-
Pasniedzot zupā ieliek Mocarellas sieru un dīgstus.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs