Sparģeļu un spinātu krēmzupa ar diedzētiem graudiem un Mocarellas sieru

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”

Sastāvdaļas

  • 1 bunte sparģeļu
  • 4 saujas spinātu
  • 1 šalotes sīpols
  • 200 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml piena
  • 50 g baltvīna
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 4 tējk. diedzēti graudi
  • 12 Mocarellas siera bumbiņas (mazās)
  • Muskatrieksts
  • Sāls - naža gals

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ar olīveļļu ieliek mazos gabalos sagrieztu Šaloti un sparģeļus. Dārzeņus sutina dažas minūtes, pievieno baltvīnu un novāra pusi.
  2. Pievieno spinātus, minūti sautē, tad pievieno buljonu, pienu, muskatriekstu, sāli un vāra 10 min.
  3. Visu kārtīgi sablendē.
  4. Pasniedzot zupā ieliek Mocarellas sieru un dīgstus.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi