Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sparģeļu un spinātu krēmzupa ar diedzētiem graudiem un Mocarellas sieru

Sparģeļu un spinātu krēmzupa ar diedzētiem graudiem un Mocarellas sieru

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sastādīja: šefpavārs Ēriks Dreibants sadarbībā ar “Borjomi”
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bunte sparģeļu
  • 4 saujas spinātu
  • 1 šalotes sīpols
  • 200 ml dārzeņu buljona
  • 200 ml piena
  • 50 g baltvīna
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 4 tējk. diedzēti graudi
  • 12 Mocarellas siera bumbiņas (mazās)
  • Muskatrieksts
  • Sāls - naža gals
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā ar olīveļļu ieliek mazos gabalos sagrieztu Šaloti un sparģeļus. Dārzeņus sutina dažas minūtes, pievieno baltvīnu un novāra pusi.
  2. Pievieno spinātus, minūti sautē, tad pievieno buljonu, pienu, muskatriekstu, sāli un vāra 10 min.
  3. Visu kārtīgi sablendē.
  4. Pasniedzot zupā ieliek Mocarellas sieru un dīgstus.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas