Sagriež kāpostu nelielos gabalos un ieliek lielā bļodā
Tad pievieno ripiņās sagrieztu redīsu, sīpolu un gurķi.
Pievieno sakapātas dilles, uzber sāli (pēc garšas). Beigās jāpievieno olīveļļa, arī pēc garšas. Visu samaisa.
Var pievienot arī salātlapas un puķkāpostus.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
Ķīnas kāposts (neliels)
Daži redīsiņi
1 gurķis
1 saišķītis diļļu
Nedaudz eļļa
Šķipsniņa sāls
-->
Pagatavošana
10 min.10 min.
Sagriež kāpostu nelielos gabalos un ieliek lielā bļodā
Tad pievieno ripiņās sagrieztu redīsu, sīpolu un gurķi.
Pievieno sakapātas dilles, uzber sāli (pēc garšas). Beigās jāpievieno olīveļļa, arī pēc garšas. Visu samaisa.
Var pievienot arī salātlapas un puķkāpostus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri