Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sēņu enčilada

Sēņu enčilada

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g šķēlītēs sagrieztu sēņu (austersēnes, šitaki, atmatenes)
  • 1 sakapāts sīpols
  • 1 /2 sakapāta savojas kāposta
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 paciņa Santa Maria burito garšvielu maisījuma
  • 1 burciņa Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • 300 g rīvēta siera
  • 1 iepakojums Santa Maria kukurūzas tortiļu
  • 100 ml krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
  2. Eļļā apcep sēnes, sīpolus un kāpostus, līdz tie kļūst brūni.
  3. Sajauc kopā salsu, garšvielu maisījumu un pusi rīvētā siera.
  4. Pārlej pusi mērces dārzeņiem un sutina 2–3 minūtes.
  5. Liek dārzeņu maisījumu uz tortiļām, sarullē tās un ar locījumu uz leju liek ietaukotā cepšanas traukā. Pārlejiet ar atlikušo mērci un pārkaisa ar sieru.
  6. Cep krāsnī aptuveni 10 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz kopā ar vēsu krējumu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās kabaču kotletes

Sulīgās kabaču kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas