Sēņu enčilada

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g šķēlītēs sagrieztu sēņu (austersēnes, šitaki, atmatenes)
  • 1 sakapāts sīpols
  • 1 /2 sakapāta savojas kāposta
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 paciņa Santa Maria burito garšvielu maisījuma
  • 1 burciņa Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • 300 g rīvēta siera
  • 1 iepakojums Santa Maria kukurūzas tortiļu
  • 100 ml krējuma

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
  2. Eļļā apcep sēnes, sīpolus un kāpostus, līdz tie kļūst brūni.
  3. Sajauc kopā salsu, garšvielu maisījumu un pusi rīvētā siera.
  4. Pārlej pusi mērces dārzeņiem un sutina 2–3 minūtes.
  5. Liek dārzeņu maisījumu uz tortiļām, sarullē tās un ar locījumu uz leju liek ietaukotā cepšanas traukā. Pārlejiet ar atlikušo mērci un pārkaisa ar sieru.
  6. Cep krāsnī aptuveni 10 minūtes, līdz siers ir izkusis. Pasniedz kopā ar vēsu krējumu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kristaps 2016. gada 2. aprīlis 16:23
Šī pēc Santa Maria reklāmas izskatās 0_0

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi