-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja medus marinādē
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
550 g vistas filejas
-
10 g sausās adžikas
-
3 ēd. k. sojas mērces
-
3 ēd. k. medus
-
2 ēd. k. eļļas
-
Sāls
-
Pipari
-
Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Vistas fileju griež nelielās strēmelēs. Klāt liek sāli, piparus, cukuru, adžiku, medu, sojas mērci, eļļu. Kārtīgi samaisa un liek ledusskapī ievilkties.
-
Uzsilda grila pannu, un liek cepties vistas fileju no abām pusēm, līdz gatava un ir zeltaini brūna.
-
Vistas fileju var arī cept uzreiz, bet garšīgāk ir kārtīgi iemarinējusies.
-
Pēc vēlēšanās, pasniedzot pārkaisa ar pāris piparmētras lapiņām svaigumam.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs