Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja medus marinādē

Vistas fileja medus marinādē

FOTO: A.J.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 550 g vistas filejas
  • 10 g sausās adžikas
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 3 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju griež nelielās strēmelēs. Klāt liek sāli, piparus, cukuru, adžiku, medu, sojas mērci, eļļu. Kārtīgi samaisa un liek ledusskapī ievilkties.
  2. Uzsilda grila pannu, un liek cepties vistas fileju no abām pusēm, līdz gatava un ir zeltaini brūna.
  3. Vistas fileju var arī cept uzreiz, bet garšīgāk ir kārtīgi iemarinējusies.
  4. Pēc vēlēšanās, pasniedzot pārkaisa ar pāris piparmētras lapiņām svaigumam.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas