Vistas fileja medus marinādē

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 550 g vistas filejas
  • 10 g sausās adžikas
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 3 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Vistas fileju griež nelielās strēmelēs. Klāt liek sāli, piparus, cukuru, adžiku, medu, sojas mērci, eļļu. Kārtīgi samaisa un liek ledusskapī ievilkties.
  2. Uzsilda grila pannu, un liek cepties vistas fileju no abām pusēm, līdz gatava un ir zeltaini brūna.
  3. Vistas fileju var arī cept uzreiz, bet garšīgāk ir kārtīgi iemarinējusies.
  4. Pēc vēlēšanās, pasniedzot pārkaisa ar pāris piparmētras lapiņām svaigumam.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi