Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Asā foreles zupa ar stikla nūdelēm

No sērijas...kad Rimi atlaides uz forelēm un nezinkāduzupuuzvārit...
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Foreles asakas, galva, aste (pa 2 no katra)
  • Selerija (2 mazāki vai 1 lielāks kāts)
  • Citrons vai citronzāle (1 šķēle citrona vai puse no citronzāles)
  • 1 sīpols (vidējs lauku)
  • 1 burkāns (mazāks par sandartu)
  • 1.5 ēd. k. Oyster (austeru) mērces
  • 1.5 Čili pulveris (kaskadieriem - 3 naža gali, pārējiem - 1,5)
  • 2 ēd. k. sojas mērces
  • Stikla nūdeles (daudz nevajag, tā lai pa apakšu tikai peldās)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Tātad sekojoša secība:
  2. Piegāž katlā ūdeni 2 l (jo pa ceļam izvārīsies daudz).
  3. Ieliek foreles aukstā ūdenī un vāra 40 min.
  4. Pa to laiku smalki sagriež sīpolus un SAGRIEŽ burkānus pusē no pusmēnestiņiem.
  5. Izzvejo ārā visus foreļu brīnumus un gāž klāt:
  6. Citronu vai citronzāli
  7. Austeru mērci
  8. Sojas mērci (pagaršot pēc austermērces, nepārforsēt)
  9. Čili pulveri
  10. Burkānus
  11. Pavāra 5 min.
  12. Tad liek klāt:
  13. Sīplous
  14. Seleriju
  15. Un vāra 15 min.
  16. Pa to laiku izķidāj no asakām foreļu gaļu, ja ir, un met katlā klāt.
  17. 5 min. pirms fināla liek iekšā nūdeles .
  18. Sanāks ass, patumš zupēns.
  19. Foreli var protams ar lasi aizstāt...
  20. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas