Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
2
Jaunākie Vecākie
A
A.J.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Jans, nē pa prieksu masu liek traukos un tikai pēc tam taisa bumbiņas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Jans
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vai tiešām pēc masas pagatavošanas uzreiz no atlikušās masas gatavo bumbiņas un tika pēc tam traukā liek masu. Ja jau izmantots atlikums, kur tad rodas masa, ko likt traukā. Liekas, ka sajaukti vietām 5. un 6.punkts. Kāds irstingri sapinies meistarībā (rakstu darbos, ne ēst gatavošanā). Rakstīts, ka Grāpīša kungs ir labojis recepti. Ko īsti??? Varbūt nelabota būtu pareizāka!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes