Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zebras kēkss

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 2 glāze/s kviešu miltu
  • 100 g sviesta
  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 1 ēd. k. kakao
  • 1 tējk. vaniļas pulvera
  • 1 tējk. sodas
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam pievieno pienu. Visu samaisa.
  2. Sviestu izkausē un pievieno masai, tad liek klāt miltus, sodu, vaniļas pulveri.
  3. Citā bļodā liek 1/4 daļu visas masas un pieliek kakao.
  4. Ņem keksa formu un to iesmērē ar sviestu. Tad ņem 1 ēd. k. brūnās masas un liek ar tievu strūkliņu keksa formā pa apli, tad ņem balto masu un lēnām lej virsū brūnajai, līdz brūnā masa nav redzema, tad atkal ņem 1 ēd. k. brūno un velk apli, pārlej ar balto masu. Tā dara, līdz masa beidzas.
  5. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai 180 grādos.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai 180 grādos.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas