Zebras kēkss

2016. gada 23. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam pievieno pienu. Visu samaisa.
2. Sviestu izkausē un pievieno masai, tad liek klāt miltus, sodu, vaniļas pulveri.
3. Citā bļodā liek 1/4 daļu visas masas un pieliek kakao.
4. Ņem keksa formu un to iesmērē ar sviestu. Tad ņem 1 ēd. k. brūnās masas un liek ar tievu strūkliņu keksa formā pa apli, tad ņem balto masu un lēnām lej virsū brūnajai, līdz brūnā masa nav redzema, tad atkal ņem 1 ēd. k. brūno un velk apli, pārlej ar balto masu. Tā dara, līdz masa beidzas.
5. Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai 180 grādos.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu