Sastāvdaļas
porcijas
- 2 glāze/s kviešu miltu
- 100 g sviesta
- 1/2 glāze/s piena
- 2 olas
- 1 ēd. k. kakao
- 1 tējk. vaniļas pulvera
- 1 tējk. sodas
- Cukurs pēc garšas
- Olas sakuļ ar cukuru, pēc tam pievieno pienu. Visu samaisa.
- Sviestu izkausē un pievieno masai, tad liek klāt miltus, sodu, vaniļas pulveri.
- Citā bļodā liek 1/4 daļu visas masas un pieliek kakao.
- Ņem keksa formu un to iesmērē ar sviestu. Tad ņem 1 ēd. k. brūnās masas un liek ar tievu strūkliņu keksa formā pa apli, tad ņem balto masu un lēnām lej virsū brūnajai, līdz brūnā masa nav redzema, tad atkal ņem 1 ēd. k. brūno un velk apli, pārlej ar balto masu. Tā dara, līdz masa beidzas.
-
Cep cepeškrāsnī līdz gatavībai 180 grādos.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Konditoreja un maize
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2843 skatījumi -
Labākā soļanka
2255 skatījumi -
Adventes tiramisu
2080 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1841 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1755 skatījumi -
Mammas kotletes
1658 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1638 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1476 skatījumi
Komentāri