Banāni tempurā

Kolekcijas: Fotorecepšu
Paldies, par recepti šefpavāram Artūram Taškānam un Electrolux! :)

Sastāvdaļas

  • 5 banāni
  • 300 g kviešu miltu
  • 100 g kukurūzas cietes
  • 50 g cepamā pulvera
  • 250 ml gāzēta ūdens
  • Sāls, cukurs pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc visas tempuras mīklas sastāvdaļas - kukurūzas cieti, cepamo pulveri un ūdeni.
  2. Sagriež banānus gabalos, apviļā miltos.
    Sagriež banānus gabalos, apviļā miltos.
  3. Banānus izmērcē mīklā.
    Banānus izmērcē mīklā.
  4. Liek vārošā eļļā. Ieteicams pārbaudīt, vai nepielīp pie katliņa dibena. Kad banāni zeltaini brūni, ņem ārā.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi