Komentāri par: Dzintara pīrādziņi

Pīrādziņus nodēvēju par Dzintara pīrādziņiem, jo tie gatavoti no kausētā siera Dzintars. Recepti pirms daudziem gadiem man pastāstīja skolas laiku draudzene. Izcili gardi, mutē kūstoši un arī sātīgi. Ļoti viegli pagatavojami.
Baiba Pakalke 2017. gada 24. decembris 12:10
Kāda temperatūra jācep?
Ērika Helēna Saulīte 2017. gada 5. decembris 15:11
...cik maz pilnai laimei vajag😉
Mārīte 2016. gada 1. novembris 17:52
Kāda lieluma karote ir?tāda kā zupas karote?
Jana 2016. gada 3. marts 19:55
Nē, nevajag.
Klinta 2016. gada 3. marts 15:32
Vai sodu vai raugu nevajag>>>

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes