Žuljēns ar baklažāniem un šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 250 g šampinjonu
  • 50 g sviesta
  • 100 g sīpolu
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 g salda krējuma
  • Siers pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, applaucē, sadala šķēlītēs. Šķēlītēs sadala arī vienu no baklažāniem. Sautē sviestā, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli un piparus, krējumu, uzvāra. Ēdienu liek nelielos ugunsdrošos trauciņos 2/3 tilpuma. Pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek tomātu šķēlīti un uz 5min. ieliek stipri sakarsētā cepeškrāsnī. Pasniedz ar sāls standziņām vai citiem sāļiem cepumiem.

Komentāri

Sanita 2010. gada 31. maijs 02:27
Isti nesapratu kapec sastavdalas nav ta baklazana & kur tad vins isti nonak taja trauka, ja jau jagriez skelites? Apaksa vai pa virsu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi