Komentāri par: Jāņu siers

Ieva 2010. gada 20. jūnijs 11:52
Ar lauku pienu mīļāka garša, bet esmu sējusi ar visādiem veikala pieniem, nekādas vainas. Mūsmājās dod priekšroku treknajam lauku pienam, bet citi atkal tieši vājpienu izmanto - gaumes jautājums.
Ginča 2010. gada 19. jūnijs 13:52
Es parasti vēl piegāžu Tērvetes aliņu. Superīgi sanāk.
egija 2010. gada 19. jūnijs 09:04
Jāpamēģina būs uz jāņiem!
; 2010. gada 15. jūnijs 17:20
Va vajdzeigs lauku pieninjs vai der ari veikala noperkams- cik % ?
betija 2009. gada 23. jūnijs 19:32
Ļoti vienkārša recepte, bet gala iznākums fantastiski garšīgs! :) Paldies par recepti.
Aija 2009. gada 22. jūnijs 20:03
Super :)) Paldies, liels! Lai lustiiga liigoshana!!! Galvenais, ka dikti aatrs process + - 1h!
Krista 2009. gada 22. jūnijs 16:37
Drukāju ārā, pamēģināšu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas

Jaunākās receptes