Paldies par recepti tās autorei Annijai no "Annijas virtuvē"!
Tā kā Turcijā baklažāni bija patiešām bieža pusdienu un vakariņu sastāvdaļa, sapratu, ka labprāt arī šeit tos pagatavotu. Mājās bija ierobežots ledusskapja sastāvs, tad nu ņēmu, kas bija.
Vispirms jāpiemin, ka baklažānu būtu vēlams applaucēt ar karstu ūdeni, lai, liekot cepeškrāsnī, tad izņemot būtu gatavs.
Tā kā Turcijā baklažāni bija patiešām bieža pusdienu un vakariņu sastāvdaļa, sapratu, ka labprāt arī šeit tos pagatavotu. Mājās bija ierobežots ledusskapja sastāvs, tad nu ņēmu, kas bija.
Vispirms jāpiemin, ka baklažānu būtu vēlams applaucēt ar karstu ūdeni, lai, liekot cepeškrāsnī, tad izņemot būtu gatavs.