Recepte no grāmatas "Topi Vesels. Pavārgrāmata", autors Ance Anna Šternberga, izdevniecība "White Book". Paldies, Jums! :)
Par "sieraino" es to nosaucu tikai tāpēc, ka pirmo reizi gatavojot, es pieliku daudz vairāk raugu pārslu, nekā receptē, un tā patiešām garšoja.. sieraini! :) Atkarībā no tā, cik izteiktu garšu vēlies Tu, vari pievienot attiecīgi vairāk vai mazāk šo rauga pārslu!
Guacamoli var izmantot kā mērci, piemēram "Zaļajām turku falafelēm", bet var ēs arī tapat ar karotēm, piekožot klāt kādu salātlapu! :)
Par "sieraino" es to nosaucu tikai tāpēc, ka pirmo reizi gatavojot, es pieliku daudz vairāk raugu pārslu, nekā receptē, un tā patiešām garšoja.. sieraini! :) Atkarībā no tā, cik izteiktu garšu vēlies Tu, vari pievienot attiecīgi vairāk vai mazāk šo rauga pārslu!
Guacamoli var izmantot kā mērci, piemēram "Zaļajām turku falafelēm", bet var ēs arī tapat ar karotēm, piekožot klāt kādu salātlapu! :)