Sākums > Receptes > Uzkodas

Sierainā Guacamole

2016. gada 20. janvāris
Foto: Topi Vesels
Recepte no grāmatas "Topi Vesels. Pavārgrāmata", autors Ance Anna Šternberga, izdevniecība "White Book". Paldies, Jums! :)

Par "sieraino" es to nosaucu tikai tāpēc, ka pirmo reizi gatavojot, es pieliku daudz vairāk raugu pārslu, nekā receptē, un tā patiešām garšoja.. sieraini! :) Atkarībā no tā, cik izteiktu garšu vēlies Tu, vari pievienot attiecīgi vairāk vai mazāk šo rauga pārslu!
Guacamoli var izmantot kā mērci, piemēram "Zaļajām turku falafelēm", bet var ēs arī tapat ar karotēm, piekožot klāt kādu salātlapu! :)
Pagatavošana
15 min
1. Visas sastāvdaļas sablenderē līdz vienmērīgai masai.
2. Var iemaisīt veselus zaļumus, avokado gabaliņus, tad liek bļodiņā un nogarnē ar zaļumiem.
3. Guakamolei var pievienot arī mazos ķiršu tomātus, tomēr šajā receptē es lieliski iztiku bez tiem!
Foto: Topi Vesels
4. Lai labi garšo!
Foto: Topi Vesels
Uz augšu