Omlete fraņču gaumē

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • Sviests
  • 5 ēd.k. cukurs
  • Ievārījums

Pagatavošana

1 min.
  1. Rūpīgi sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, un piejauc saputotus olu baltumus. Uz lielas pannas izkusē sviestu, uzlej sakultās olas. Kad omlete ir apcepusies, to apgriež otrādi. Kad tā ir gatava, liek uz šķīvja, pārgriež uz pusēm, vienu pusi apziež ar ievārījumu, bet otru uzliek pa virsu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi