Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta tītara fileja marinādē

Cepta tītara fileja marinādē

FOTO: Grieta Mfondouma

Marināde tika improvizēta un tā atklājās interesanta garša - var kaut ko nelietot, vai ko pievienot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 tītara filejas
  • Marinādei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 3 ēd. k. gaišā sojas mērces
  • 2 ēd. k. saldās čilī mērces
  • 2 apelsīnu sula + sarīvēta miziņa
  • 1 ēd. k. Vorčesteras mērces
  • Timiāns - neliela buntīte
  • Rozmarīns - neliela buntīte
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Sāls-pēc garšas
  • Dažādas sēkliņas, rieksti (saulespuķu, sezama, mandeļu skaidiņas utt.)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Tītara fileju sagatavo gatavošanai - apgriež lieko plēvīti.
  2. Gatavo marinādi - visu sajauc kopā un sablenderē blenderī.
  3. Tītara fileju apsmērē ar marinādi un atstāj ievilkties vismaz uz 2 stundām, labāk uz nakti, jo ilgāk marinē, jo izteiksmīgāka garša.
  4. Cep uz pannas vai cepeškrasnī 180C, 30min.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas