Cepta tītara fileja marinādē

Marināde tika improvizēta un tā atklājās interesanta garša - var kaut ko nelietot, vai ko pievienot.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 tītara filejas
  • Marinādei:
  • 2 ēd. k. medus
  • 3 ēd. k. gaišā sojas mērces
  • 2 ēd. k. saldās čilī mērces
  • 2 apelsīnu sula + sarīvēta miziņa
  • 1 ēd. k. Vorčesteras mērces
  • Timiāns - neliela buntīte
  • Rozmarīns - neliela buntīte
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Sāls-pēc garšas
  • Dažādas sēkliņas, rieksti (saulespuķu, sezama, mandeļu skaidiņas utt.)

Pagatavošana

180 min.
  1. Tītara fileju sagatavo gatavošanai - apgriež lieko plēvīti.
  2. Gatavo marinādi - visu sajauc kopā un sablenderē blenderī.
  3. Tītara fileju apsmērē ar marinādi un atstāj ievilkties vismaz uz 2 stundām, labāk uz nakti, jo ilgāk marinē, jo izteiksmīgāka garša.
  4. Cep uz pannas vai cepeškrasnī 180C, 30min.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gunta 2017. gada 1. februāris 10:00
Vai tiešām četras tītara filejas? Es parasti no vienas filejas cepeti cepu, no kura četri cilvēki pāris reizes var paēst.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi