Cepeša kartupeļi

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Sarkanais buljons
  • Burkāni
  • Sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas, no kuras noņemts cepetis, uzlej ūdeni, pieliec garšsaknes un pēc vārīšanas iegūst tumšu šķidrumu "sarkano buljonu", kurā ieliek vienu kārtu apaļu, notīrītu kartupeļu, kurus cepeškrāsnī sautē, bieži apgrozot.
  2. Cepeša kartupeļus pasniedz kopā ar lapu salātiem, ziemā - ar skābētu kāpostu un krējuma salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi