Laša zupa ar ķirbi

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg notīrīta, nomizota un sagriezta ķirbja
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • 400 ml Santa Maria kokosriekstu piena
  • 300 ml zivju buljona
  • 500 g laša vai citas zivs filejas
  • 1 ēd. k. Santa Maria koriandra un čili maisījuma  dzirnaviņās
  • 1 tējk. cukura
  • 100 g nolobītu garneļu
  • 1 /2 glāze sakapāta koriandra

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķirbja un sīpolu gabalus lielā katlā karsē aptuveni minūti. Pievieno kokosriekstu pienu un zivs buljonu. Aptuveni 2-3 minūtes vāra.
  2. Zivs fileju sagriež gabalos un ieliek katlā. Pievieno čili un koriandra garšvielu maisījumu un cukuru. Vāra, kamēr zivs ir mīksta.
  3. Kad zupa ir gatava pievieno garneles un sakapātu koriandru. Pasniedz uzreiz.
  4. PADOMS. Rotā ar zaļajām pupiņām.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas