Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Laša zupa ar ķirbi

Laša zupa ar ķirbi

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg notīrīta, nomizota un sagriezta ķirbja
  • 2 sakapāti sīpoli
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. Santa Maria karija
  • 400 ml Santa Maria kokosriekstu piena
  • 300 ml zivju buljona
  • 500 g laša vai citas zivs filejas
  • 1 ēd. k. Santa Maria koriandra un čili maisījuma  dzirnaviņās
  • 1 tējk. cukura
  • 100 g nolobītu garneļu
  • 1 /2 glāze sakapāta koriandra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķirbja un sīpolu gabalus lielā katlā karsē aptuveni minūti. Pievieno kokosriekstu pienu un zivs buljonu. Aptuveni 2-3 minūtes vāra.
  2. Zivs fileju sagriež gabalos un ieliek katlā. Pievieno čili un koriandra garšvielu maisījumu un cukuru. Vāra, kamēr zivs ir mīksta.
  3. Kad zupa ir gatava pievieno garneles un sakapātu koriandru. Pasniedz uzreiz.
  4. PADOMS. Rotā ar zaļajām pupiņām.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas