Pildīti šampinjoni

Sastāvdaļas

  • 4 lieli šampinjoni
  • 120 g maltas l/l gaļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Naža gals timiāna
  • 25 g sviesta
  • 50 g sausā sarkanvīna
  • 25 g ūdens
  • 2 ēd.k. sarīvēta siera
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, izgriež kātiņus. Kapātu l/l gaļu sajauc ar olu dzeltenumu un sīki sakapātu sīpolu, pieliek timiānu, sāli, piparus. Masu pilda šampinjonos un sautē karstā sviestā. Pēc 5min. pielej sarkanvīnu, ūdeni un slēgtā traukā sutina vēl 10-15min. Sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, pārkaisa šampinjoniem un mazliet apcep cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi