Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīti šampinjoni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli šampinjoni
  • 120 g maltas l/l gaļas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 mazs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Naža gals timiāna
  • 25 g sviesta
  • 50 g sausā sarkanvīna
  • 25 g ūdens
  • 2 ēd.k. sarīvēta siera
  • 2 ēd.k. sasmalcinātu pētersīļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, izgriež kātiņus. Kapātu l/l gaļu sajauc ar olu dzeltenumu un sīki sakapātu sīpolu, pieliek timiānu, sāli, piparus. Masu pilda šampinjonos un sautē karstā sviestā. Pēc 5min. pielej sarkanvīnu, ūdeni un slēgtā traukā sutina vēl 10-15min. Sieru sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, pārkaisa šampinjoniem un mazliet apcep cepeškrāsnī.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas