Plucināts lasis

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 –800 g laša filejas ar ādu
  • 1 paciņa Santa Maria fahitas garšvielu maisījuma
  • 2 ēd. k. Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • Piedevas:
  • 1 iepakojums Santa Maria načo čipsu
  • 1 burciņa Santa Maria ananāsu salsas
  • 1  sakapāta buntīte svaiga koriandra
  • 1  daiviņās sadalīts laims

Pagatavošana

30 min.
  1. Pārkaisa lasi ar garšvielu maisījumu, pārklāj ar sarkano tomātu salsu un ietin folijā.
  2. Cep uz grila vai krāsnī 120–150°C temperatūrā. Lasis ir gatavs, kad tā temperatūra sasniedz 68–71°C.
  3. Gatavo zivi ar dakšu sadala mazos gabaliņos un pārkaisa ar svaigu koriandru.
  4. Pasniedz kopā ar načo čipsiem, salsu un laima daiviņām.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi