Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Plucināts lasis

Plucināts lasis

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 –800 g laša filejas ar ādu
  • 1 paciņa Santa Maria fahitas garšvielu maisījuma
  • 2 ēd. k. Santa Maria sarkano tomātu salsas
  • Piedevas:
  • 1 iepakojums Santa Maria načo čipsu
  • 1 burciņa Santa Maria ananāsu salsas
  • 1  sakapāta buntīte svaiga koriandra
  • 1  daiviņās sadalīts laims
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pārkaisa lasi ar garšvielu maisījumu, pārklāj ar sarkano tomātu salsu un ietin folijā.
  2. Cep uz grila vai krāsnī 120–150°C temperatūrā. Lasis ir gatavs, kad tā temperatūra sasniedz 68–71°C.
  3. Gatavo zivi ar dakšu sadala mazos gabaliņos un pārkaisa ar svaigu koriandru.
  4. Pasniedz kopā ar načo čipsiem, salsu un laima daiviņām.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas