-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Plucināts lasis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 –800 g laša filejas ar ādu
-
1 paciņa Santa Maria fahitas garšvielu maisījuma
-
2 ēd. k. Santa Maria sarkano tomātu salsas
-
Piedevas:
-
1 iepakojums Santa Maria načo čipsu
-
1 burciņa Santa Maria ananāsu salsas
-
1 sakapāta buntīte svaiga koriandra
-
1 daiviņās sadalīts laims
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Pārkaisa lasi ar garšvielu maisījumu, pārklāj ar sarkano tomātu salsu un ietin folijā.
-
Cep uz grila vai krāsnī 120–150°C temperatūrā. Lasis ir gatavs, kad tā temperatūra sasniedz 68–71°C.
-
Gatavo zivi ar dakšu sadala mazos gabaliņos un pārkaisa ar svaigu koriandru.
-
Pasniedz kopā ar načo čipsiem, salsu un laima daiviņām.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs