Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kukurūzas kēkss ar ķirbi

Kukurūzas kēkss ar ķirbi

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Supermitrs kēkss, ar kanēļa siltumu. Ar tik vienkāršām sastāvdaļām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

16
porcijas
  • 350 g kukurūzas miltu
  • 240 g cukura
  • 400 ml piena
  • 150 ml eļļas
  • 3 olas
  • Sāls
  • 1 ēd. k. cepamā pulvera
  • 200 g svaiga ķirbja
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā liek cukuru, sāli, miltus, eļļu pienu. Vāra nepārtraukti maisot līdz sabiezē - pāris minūtes.
  2. Nedaudz uzgaida, lai padziest.
  3. Ieputo pa vienai olas, beigās cepamo pulveri un kanēli. Iemaisa uz smalkās rīves rīvētu ķirbi.
  4. Iesmērē formu ar eļļu un pildam 2/3 ar mīklu.
  5. Cep iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 30-40 minūtēm vai līdz kēkss skaisti paceļas un ir sauss. Iedurot kociņu, tam jāiznāk tīram, bez mīklas.
    Cep iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 30-40...

    FOTO: Nataša Rogova

  6. Nedaudz padzesē un tad izņem no formas.
  7. Apber ar pūdercukuru vai arī aplej ar glazūru.
    Apber ar pūdercukuru vai arī aplej ar glazūru.

    FOTO: Nataša Rogova

  8. Sagriež un nogaršo.
    Sagriež un nogaršo.

    FOTO: Nataša Rogova

  9. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Nataša Rogova

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas