Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Marinēta cūkgaļas karbonāde ar rozmarīnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādess
  • 1.5 tējk. kaltēta rozmarīna
  • 5 ēd. k. olīveļļas
  • 300 g sīpolu
  • 0.5 kg burkānu
  • 60 g siera
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • 1 šķipsna/s saldās paprikas pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Pirkstos saberž rozmarīna lapiņas, sajauc ar 2 ēd. k.eļļas, ar šo maisījumu ieziež nosusinātus karbonādes gabalus un liek marinēties 30 min.
  2. Sīpolus un burkānus notīra, sagriež šķēlītēs, sieru sagriež mazos kubiņos. Burkānus un sīpolus liek katlā sakarsētā eļļā, pārkaisa sāli, piparus un sautē apmēram 10 min. pusmīkstus.Īsi pirms sautēšanas beigām iemaisa sieru un ļauj tam izkust.
  3. No karbonādēm nolasa rozmarīna lapiņas, cep uz pannas no abām pusēm 10 min.Pieliek sāli un paprikas pulveri. Burkāniem un sīpoliem pieliek sāli un piparus, kārto uz sasildītas plātes kopā ar karbonādēm un ceptiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas