Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēta cūkgaļas karbonāde ar rozmarīnu

2005. gada 12. maijs
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
50 min
1. Pirkstos saberž rozmarīna lapiņas, sajauc ar 2 ēd. k.eļļas, ar šo maisījumu ieziež nosusinātus karbonādes gabalus un liek marinēties 30 min.
2. Sīpolus un burkānus notīra, sagriež šķēlītēs, sieru sagriež mazos kubiņos. Burkānus un sīpolus liek katlā sakarsētā eļļā, pārkaisa sāli, piparus un sautē apmēram 10 min. pusmīkstus.Īsi pirms sautēšanas beigām iemaisa sieru un ļauj tam izkust.
3. No karbonādēm nolasa rozmarīna lapiņas, cep uz pannas no abām pusēm 10 min.Pieliek sāli un paprikas pulveri. Burkāniem un sīpoliem pieliek sāli un piparus, kārto uz sasildītas plātes kopā ar karbonādēm un ceptiem kartupeļiem.

Lai labi garšo!
Uz augšu