Marinēta cūkgaļas karbonāde ar rozmarīnu

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas karbonādess
  • 1.5 tējk. kaltēta rozmarīna
  • 5 ēd. k. olīveļļas
  • 300 g sīpolu
  • 0.5 kg burkānu
  • 60 g siera
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • 1 šķipsna/s saldās paprikas pulvera

Pagatavošana

50 min.
  1. Pirkstos saberž rozmarīna lapiņas, sajauc ar 2 ēd. k.eļļas, ar šo maisījumu ieziež nosusinātus karbonādes gabalus un liek marinēties 30 min.
  2. Sīpolus un burkānus notīra, sagriež šķēlītēs, sieru sagriež mazos kubiņos. Burkānus un sīpolus liek katlā sakarsētā eļļā, pārkaisa sāli, piparus un sautē apmēram 10 min. pusmīkstus.Īsi pirms sautēšanas beigām iemaisa sieru un ļauj tam izkust.
  3. No karbonādēm nolasa rozmarīna lapiņas, cep uz pannas no abām pusēm 10 min.Pieliek sāli un paprikas pulveri. Burkāniem un sīpoliem pieliek sāli un piparus, kārto uz sasildītas plātes kopā ar karbonādēm un ceptiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi