Auzu pārslu,šokolādes kūka bez miltiem

3 1

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 2 glāzes pilngraudu auzu pārslas
  • 1 glāze cukurs
  • 70 g sviests
  • 200 ml piens
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 /2 tēj.k soda
  • 1 ēd.k kukurūzas ciete
  • 90 g burkāni
  • 50 g kakao
  • 200 g biezpiens
  • 1 ola

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsildam pienu. Iemaisam auzu pārslas. Pievienojam cukuru,biezpienu,izmaisam. Tālāk beram klāt sāli, kakao, cieti, izmaisam. Izkausējam sviestu,iemaisam .Pievienojam olu,uz smalkās rīves rīvētu burkānu un beigās sodu. Visu izmaisam līdz viendabīgai massai.
  2. Lejam formā,kas iesmērēta ar sviestu.
    Lejam formā,kas iesmērēta ar sviestu.
  3. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 50 minūtēm.Cepšanas laiks atkarīgs cik biezā kārtā cepam kūku.Jo zemāka,jo ātrāk izcepas.
    Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 50 m...
  4. Gatavai ļaujam padzist,tad izņemam no formas un sagriežam.
    Gatavai ļaujam padzist,tad izņemam no formas un sagriežam.
  5. Ļoti maiga,aromātiska,drupena un it nemaz nav sausa kūka.
  6. Auzu pārslas lieliski iet kopā ar kakao un biezpienu,bet burkāni ir paslēpušies ar savu garšu,tas dod mitrumu kūkai.
  7. Kopumā -lieliskas garšas fiksā kūka.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Dace 2016. gada 4. augusts 17:41
Silts un ar saldējumu ļoti garšigs.
gija 2015. gada 26. oktobris 17:49
man patik receptes

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize