Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas kotletes ar kāpostiem

2015. gada 17. oktobris
Foto: Ināra Jakubauska
Pagatavošana
40 min
1. Maltai gaļai pievieno samērcētu maizes šķēli, labi izmīca. Gaļai pievieno garšvielas.
Foto: Ināra Jakubauska
2. Pildījumam var izvēlēties arī sautētus kāpostus, un sieru var nelikt. Tas katram pēc savas gaumes.
Foto: Ināra Jakubauska
3. Ņem nelielu piciņu gaļas un saplacina aptuveni 0,5 cm biezumā.
Foto: Ināra Jakubauska
4. Pa vidu liek pildījumu.
Foto: Ināra Jakubauska
5. Aizrullē un pārliecinās, ka viss pildījums ir apklāts ar gaļu.
Foto: Ināra Jakubauska
6. Kad visas kotletītes gatavas cepšanai, apviļā miltos un liek uz pannas cepties līdz gatavas.
Foto: Ināra Jakubauska
7. Kad gatavas, izņem no pannas, lai eļļa neiesūcas un nebūtu pārāk treknas.
Foto: Ināra Jakubauska
8. Gatavas kotletes var pasniegt ar kartupeļiem un salātiņiem.

Labu apetīti!
Uz augšu