1. Margarīnu (istabas temp.) sajauc ar glāzi cukura, tad pievieno pa vienai olas. Turpina maisīt un pievieno glāzi kefīra, pustējkaroti sodas un 1,5 glāzi miltus.
Foto: Gunta Adamoviča
2. Kad viss sajaukts viendabīgā masā, mīklu pārdala 2 daļās un vienai daļai pievieno 2 ēd. k. kakao un samaisa. Saliek abas mīklas daļas kopā, bet nemaisa.
3. Tad papīra formiņās liek mīklu tā, lai būtu gan no gaišās, gan tumšās mīklas. Apmēram 1/3 no formiņas.
Foto: Gunta Adamoviča
4. Cep cepeškrāsnī 220 grādos, kamēr, iespraužot koka skaliņu, mīkla pie tā nelīp.
Foto: Gunta Adamoviča
5. Glazūrai vajag 3 ēd. k. kakao pulvera, pusglāzi cukura un 50 g margarīna. Var pievienot pāris ēd. k. ūdens. Visu savāra 5-10 min. Kad sāk biezēt, pārsmērē kēksiņiem un dekorē tos.