Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas kotletes ar āboliem

Vistas filejas kotletes ar āboliem

FOTO: Nataša Rogova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Pēc šīs receptes kotletes gatavoju bieži, jo tās sanāk maigas, sulīgas, it nemaz nav sausas kā ierasts ar vistas fileju. Otra lieta, pagatavošana ir ātra, vienkārša.
Ābolu piedeva ir neparasta, tomēr iesaku nogaršot, šādi pagatavoti āboli iet ne vien klāt pie šīm kotletēm,bet arī pie citiem ēdieniem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g vistas filejas
  • 1 liels ābols (antanovka)
  • 1 /2 vidēja lieluma sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize panēšanai
  • 4 ēd .k. sablenderētu pilngraudu auzu pārslu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolu bez serdes, fileju, sīpolu liek gaļasmašīnā, samaļ.
  2. Pievieno pārslas, sāli, piparus, izmaisa.
  3. Veido kotletītes, apviļā rīvmaizē. Cep nelielā eļļas dadzumā uz pannas no abām pusem līdz brūnas, tad liek uz cepamās plāts un turpina cept cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 10-15 minūtēm.
  4. Lieliska piedeva būs sautēti āboli ķiplokos!
    Lieliska piedeva būs sautēti āboli ķiplokos!

    FOTO: Nataša Rogova

  5. Ābolus sagriež šķēlēs vai gabaliņos. Uz pannas liek sviestu un sagrieztus šķēlēs ķiplokus, apcep pāris sekundes uz lielas uguns, pievieno ābolus, salviju. Apcep minūti, pielej vīnu pāris ēdamkarotes un pieber kanēļcukuru. Cep vēl 3 minūtes.
  6. Es izmantoju sarkanvīnu, bet tas iekrāso ābolus, tā kā vizuāli labāk baltvīns. Pasniedz.
    Es izmantoju sarkanvīnu, bet tas iekrāso ābolus, tā kā vizuā...

    FOTO: Nataša Rogova

  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas