Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepetis no cūkas kakla karbonādes

2015. gada 13. septembris
Foto: Inga Ceriņa
Pagatavošana
120 min
1. Cūkas kakla karbonādes gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Man bija lielas ķiploka daiviņas, tāpēc tās pārgriezu mazākās, lai labāk turās gaļā.
Foto: Inga Ceriņa
2. Pēc tam nedaudz apber ar sāli un ierīvē.
3. Gaļu no abām pusēm apsmērē ar sinepēm un tad ietin folijā un liek ledusskapī uz nakti, lai iemarinējas.
Foto: Inga Ceriņa
4. Es cepeti cepu tik stundas, cik ir kilogrami gaļas gabalā. Šajā gadījumā cepetis ir 2 kg un cep 2 stundas.
Foto: Inga Ceriņa
5. Lai labi garšo!
Uz augšu