Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi ar malto gaļu no Skaidrā

2015. gada 10. septembris
Foto: Skaidrais
Pagatavošana
40 min
1. Nomizo un sagriežam kartupeļus šķēlītēs (apmēram 1 cm biezumā) un liek vārīties (vāra līdz tie ir pusgatavi). Nokāš ūdeni.
Foto: Skaidrais
2. Ielej uz pannas eļļu un apcep kartupeļus.
Foto: Skaidrais
3. Liek cepties malto gaļu. Apcep.
Foto: Skaidrais
4. Pievienojam sīpolus, ķiploku (smalki sagrieztu), tomātu sagrieztu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Foto: Skaidrais
5. Kad gatavs - pievieno kartupeļiem un vēl pacep, lai garša savelkas kartupeļos.

Labu apetīti!
Foto: Skaidrais
Uz augšu