Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas gaļas bumbiņas/kebabi ar garšaugu mērci

Vistas gaļas bumbiņas/kebabi ar garšaugu mērci

FOTO: Santa Maria

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g maltas tītara vai vistas gaļas
  • 1 paciņa Santa Maria piedevas maltai gaļai
  • 1 klaips čabatas maizes
  • 1 –2 šķēlītēs sagriezti redīsi
  • 1 svaigs, sagriezts gurķis
  • 10 koka iesmiņi
  • 100 ml jogurta bez piedevām vai skābā krējuma
  • 1 paciņa Santa Maria dārza garšaugu maisījuma vai garšaugu maisījuma ar ķiplokiem
  • Maurloki vai lociņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc malto gaļu ar garšaugu maisījumu.
  2. Veido bumbiņas vai ovālas formas kebabus un cep pannā no abām pusēm, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  3. Samaisa kopā garšaugus, dārza garšaugu maisījumu un skābo krējumu vai jogurtu bez piedevām.
  4. Sagriež redīsus šķēlītēs un gurķus sev tīkamā formā.
  5. Apgrauzdē čabatu un pasniedz kopā ar gaļu un dārzeņiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Kurzemnieku aukstā zupa ar siļķi, olām un kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas